mandag den 7. august 2017

Ferie-menu

Her i sommerhusferien har vi grillet. Til den store guldmedalje. Vi har også fået fisk på havnen. Vi har spist mange pommes frites og is (dog ikke mig). De voksne har drukket rødvin og børnene har fået (alt for meget) sodavand. Helt som ferie skal være. 

Nu skal vi alle tilbage i hverdagen og den lidt sundere livsstil. Så i dag har jeg puslet med en madplan og nogle retter med en masse grøntsager. Det er også dejligt!


4 kommentarer:

 1. Altså, uden is - ingen sommer! Kender du ikke den regel?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - jeg er bare for kræsen med det is ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Sommer er jo lig med grill og is:-)
  Her har vi grillet så meget, at ungerne pt ikke gider det mere - og det er så bare ærgerligt for dem. For det er jeg slet ikke færdig med, faktisk griller vi hele året, for det er så nemt:-)
  Det med is, ja det er vi så mindre gode til....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - jeg indrømmer gerne, at jeg også kan blive lidt træt af grill. Men hvis jeg havde mulighed for at grille hele året, så ville jeg nok også grille mange flere varierede ting ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...