torsdag den 17. august 2017

Bog nr. 18 - The Dry

To krimier - og endda lige i træk... Det plejer ikke at være noget, jeg gør. Denne så jeg dog en anbefaling på og da jeg trængte til en engelsk bog, så var det oplagt (den udkommer på dansk d. 25. august)

Handlingen foregår i en lille flække i Australien. Det har ikke regnet i to år og situationen er ret anspændt i det lille samfund. Historien drejer sig både om en begivenhed for 20 år tilbage og det nutidige mord på familien Hadler. 

Det bedste ved at læse denne bog på original sproget, var alle de australske vendinger og talemåder, som jeg kender og holder meget af. Også handlingen er bygget meget fint op. At det er forfatterens debut, får man slet ikke fornemmelse af. Den er velskrevet og spændende og meget svært at lægge fra sig. 


2 kommentarer:

  1. Endnu en god bog. Men min bogstak er allerede alt for høj og min tid alt for begrænset. Suk ...

    SvarSlet
    Svar
    1. @Fruen - denne er altså god, men den kan jo sagtens vente til den dnaske udgave er på biblioteket... bare vent til den mørke vinter ;-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...