søndag den 20. august 2017

Søndagstur


Denne weekend har været "hård" på den sociale front. Lige nu sidder jeg træt, vindblæst og mæt af indtryk i min stue. Vi har besøg af et vennepar fra London og det betyder også, at jeg er lidt mere "på" end en almindelig træt søndag. Håber I har haft en dejlig weekend...2 kommentarer:

  1. Det er dejligt med sådan en weekend en gang imellem, men man trænger også til en weekend hvor ikke det sker noget derefter. Det med at man skal tale engelsk en hel weekend kan sagtens også tage på kræfterne! Håber du ikke har en alt for hård mandag der venter dig.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Malin - jo, det er egentlig lidt hårdt at have gæster - og så udenlandske. Men det er jo også dejligt, for vi ses ikke ofte. De skal videre i morgen, så jeg skal ikke klage ;-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...