mandag den 4. juli 2016

Opdagelser på en mandag


 • Mine bukser er krøbet i ferien... eller? Jo, det må være det - og ikke al det slik, jeg har spist i ferien.
 • Bedst som man kan se enden på det der fodbold EM, ja - så begynder Europaligaen og Superligaen da bare i denne uge.
 • Tog til tiden og ikke særlig mange mennesker - der er nu noget ved at køre med det offentlige, når de fleste har ferie. Jeg var også den eneste kunde i 7-11 her til morgen. Sker ellers aldrig på hverdage i myldertiden.
 • Det var vist meget godt, at jeg ikke var på kontoret i dag. 3 kopper kaffe inden kl. 10 skulle der til, for at få mig op i gear. Så er det dejligt med laaangt møde hele formiddagen.
 • Solen har skinnet det meste af dagen - virkelig optur, selv om ferien er slut for nu...

6 kommentarer:

 1. Du er gjort af et helt specielt stof, tror jeg! At glæde sig over solskin på første arbejdsdag efter en uge med meget omskifteligt og til tider decideret træls vejr, det tror jeg er de færreste forundt! Godt gået (og måtte jeg lære bare en lille smule af det....).
  Når det så er sagt, så er det da helt sikkert dine bukser, der er krympet. Det er sommervaskeprogrammet (der sammen med julevaskeprogrammet) gør det af med størrelserne....
  Og sidst men ikke mindst: Ja, hold nu op, det er op ad bakke med alt det sport her til sommer. Jeg blev igår smertefuldt bevidst om, at ikke nok med EM, Wimbledon og Tour de France, så starter EM i atletik knagensparkme også. Det er godt nok running up that hill!....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg er heldig, for 'vi' ser kun fodbold, ikke det der tossede cykelløb ;-) er der ikke også noget OL på vej? (indsæt selv suk). Så det godt jeg skal på arbejde, hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Åh ja, selv på første-arbejdsdag-efter-ferien er der ting at glædes over. Tak for reminderen. (Skriver hende der er på orlov).
  Og hvad er jeg glad for at skøreliv nu har givet mig en forklaring på de der vaskemaskineprogrammer, vi (stort set) alle kommer til at bruge en gang i mellem. Pyha. Jeg klager til Miele ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - i dag har jeg taget mine bedste stretch-jeans på... men de er sgu også krøbet lidt. Hvad sker der også for, at man ikke kan have kjole og bare ben?!! Det er juli for fand'... ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg tror altså, at det er buskerne der er krøbet :-)
  Rigtig god arbejdsuge, håber den fortsætter som i går, med kaffe i gode mængder, sol og ingen kø :-)
  kærlig hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ingen sol, men til gengæld kaffe (som jeg selv skal lave, da kollegaerne holder ferie) ;-) og kø... tja, jeg er gået på arbejde, så det gik uden problemer, hahahaha... (det var kun i går jeg skulle ud af huset). Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...