søndag den 24. juli 2016

Ferie hjemme

Så er ferien i gang. Den føles ikke helt som i gang, men det skal nok komme. Især når mandag rammer og jeg ikke skal op. Eller dvs. det skal jeg, for yngste og en kammerat skal på tur og afleveres kl. 9 til en dag ude i sommerlandet. 

I denne weekend har jeg nået at sove længe og nyde det gode vejr. Altså sådan "rigtigt" med en tur i friluftsbad og solbadning i dag. Til sidst blev det dog alt for varmt. Jeg når hurtigt den grænse og skal faktisk helst være noget tid i skyggen. Eller i koldt vand. Hvilket betød at jeg tog et hurtigt 'dyp' i det kolde vand flere gange.
Jeg elsker når Danmark viser sig fra den gode side - med sommer, sol og blå himmel. Selv om temperaturerne i disse dage er liiidt for meget for mig personligt, så er det jo med at nyde den varme, vi har sukket efter så længe. Så det gør jeg... God søndag derude - håber I har haft den dejligste weekend.


6 kommentarer:

 1. Go' ferie:) Vi var også i friluftsbad i lørdags:) Begge unger synes det der med at hoppe fra 5 meter vippen var et hit:/ Moren... not so much. Synes det så skræmmende ud når de stod deroppe...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - det kan jeg godt forstå. Jeg er selv gammel svømmer, så jeg har intet problem med at ungerne hopper fra vipper. Vi var i et andet friluftsbad i dag. Det gode vejr skal jo udnyttes ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Den var godt nok lummerhed, weekenden, så jeg måtte en tur i bad efter at have slået græs. Men det var nu dejligt alligevel. Nu truer DMI med skybrud. Jeg håber, de tager fejl. Og så håber jeg, at du rigtigt nyder din arbejdsfrie mandag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - vi fik noget der lignede 3 dryp og så ikke mere. Desværre - og den torden der kom, gjorde ikke noget ved varmen. Mandag blev nydt - og i dag ligeså. Solen skal nydes når man har ferie - og hvem ved, hvornår det gode vejr stopper? Kh. Birgitte

   Slet
 3. Åh det lyder helt fantastisk med friluftsbad og sommer-nydning. Håber yngstemand har haft en god dag i sommerlandet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han havde en perfekt dag med noget Camp Adventure og trætopklatring. Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...