tirsdag den 5. juli 2016

Mail spam

Efter-ferie-oprydning i mail-boks afslørede en del spam-mails. Seriøst - hvorfor får man disse mails? Hvad er formålet? Er der virkelig nogen, der vil sende oplysninger på den måde? Hvor kommer de fra? Er der mennesker i den anden ende af sådanne mails? Jeg er virkelig totalt uforstående overfor det...


Greetings to you and your family,I am Mrs.Kadi BALLA, a widow from Burkina Faso west African, I am sending this brief letter to solicit your partnership to transfer $7.5 million US dollars. I shall send you more information and procedures when I receive positive response from you, Please and please I will like you to kindly respond to my mail via my private email address for security and confidential reasons:( 

Best Regards

Mrs.Kadi Balla


*jeg har udeladt mailadressen, så I ikke falder for fristelsen af at få et par millioner...

6 kommentarer:

 1. Mennesker er der jo nok bag i én eller anden forstand, sørgeligt nok. Bliver altid lidt trist til mode over den slags, men det er også bare fordi jeg ynder at forestille mig vi alle er statister i en Postmand Per-verden. Ville verden ikke bare være et bedre sted at være, så? Der ville slet ikke være mails, vi ville alle sende breve med frimærker i stedet, og have katte ved navn Emil. Håber du får styr på dine mails, og får en dejlig uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - det ville helt klart være en bedre verden, bortset fra at jeg ville hænge mig selv hvis jeg skulle høre den der sang fra Postmand Per flere gange i mit liv! Been there, done that, not going back - hahahahaha... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg får SERIØST så meget spam mail på jobbet, at mine kolleger mener, jeg bare skal indkassere pengene og så holde op med at arbejde! Og det lyder jo meget tiltalende.... Men jeg må indrømme, at jeg har ondt af dem, der falder for det. Og så tænker jeg, at man godt nok skal sende mange mails ud, før der er bid! Det var nok en bedre scam, før folk blev så oplyste.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Modedullen - ja, der skal nok en 100.000 ud før én eller anden bider på? eller er folk måske bare lidt godtroende og bider hurtigt på. Det må jo kunne betale sig, siden de bliver ved med at sende rundt. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Hahahaha. Den er god! Faktisk en af de bedre af slagsen.

  Jeg har selv lige modtaget denne:
  "Vi leder efter medarbejdere, som kan arbejde eksternt.
  Mit navn er Keven, og jeg er den mellemlederen for personalet af et stort internationalt firma.
  Det meste af arbejdet kan gøres hjemmefra, det vil sige, i en afstand.
  Lønnen er på 3000-6000 EUR".

  Jeg overvejer endnu, om jeg skal søge ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - gør det! Det lyder næsten for godt til at være sandt... eller... hahahaha. Altså, de er sgu kreative. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...