fredag den 15. juli 2016

Trist verden

Jeg vågnede op til nyheden om Nice. Det er virkelig tragisk, som vores verden er for tiden. Så mange uskyldige mennesker, der skal dø verden over, fordi nogle er uenige. Det er forfærdeligt og jeg tager stor afstand fra det.

Det sagt, så skal sådanne nyheder ikke tage livet fra os og jeg fortsætter ud i sommerlandet som planlagt. En weekend med skønne planer og håb om bare lidt solskin.

Rigtig god fredag til jer alle - pas på hinanden derude.

4 kommentarer:

 1. Ja, av. Det er virkelig trist.
  Nyd weekenden i sommerlandet. Og ... hvis du finder det der sommerland, gider du så sende et praj, så jeg kan indstille GPS'en? Vil så gerne have sommer ... nu!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg fandt kun koldt vejr, blæst og regn. Øv. Håber det kommer i denne uge :) kh Birgitte

   Slet
 2. Ja, det er svært at finde ord for det der lige er sket... Så svært at forstå, at nogen overhoved kan gennemføre sådan en handling! Det er også det eneste rigtige, at prøve på at ryste det af os igen og så vidt muligt nyde af 'sommeren'. Jeg har sådan på fornemmelsen den kommer når vi har ferie, os to ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - jeg håber virkelig du har ret. Nu har det været skidt SÅ længe. Øv altså. Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...