tirsdag den 26. juli 2016

Bog nr. 13 - helt uden uheld

Det er indbegrebet af sommerferie, at kunne ligge på stranden og læse. Så det gjorde jeg i går, selv om vejret var en del blæsende og knap så meget sol og varme. Ferietid er for mig også, at der er tid til at læse mere end i hverdagene.
Derfor blev jeg færdig med bog nr. 13 i går aftes. Bogen - ja den var god. Bedre end den sidste og knap så lang. Derfor fik jeg også læst den meget hurtigt. Ok, den var også virkelig spændende. 
Bogen hedder 'Black Eyed Susans' og refererer til de blomster, der er på coveret. På dansk hedder den 'Kvinden i graven' og det er en af den slags bøger, hvor man liiige skal læse et kapitel mere, inden man skal sove. Heldigvis er kapitlerne små, men handlingen springer frem og tilbage i tiden. Hovedpersonen er undsluppet en seriemorder, men kæmper stadig med følgerne - og med at beskytte sin datter, for det ser ud som, at morderen alligevel ikke er han, som er bag tremmer i fængslet. Mere ros går til personkarakteristikken, som er virkelig god og dyb, især på hovedpersonerne. Den kan varmt anbefales. Endnu mere faktisk hvis du, som mig, var vild med 'Kvinden i toget'. Der er en lille præsentation af Julia Heaberlin og bogen her.

7 kommentarer:

 1. Skønt med en bog, hvor man bare er nødt til liiige at læse et kapitel mere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - det er de bedste slags bøger :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Uh, den må jeg vist læse:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg kan i hvert fald anbefale den varmt. Kh. Birgitte

   Slet
  2. Jeg har lige bestilt den:) ligger klar his svigermor når vi ankommer tirsdag til England:)

   Slet
  3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

   Slet
  4. Så glæder jeg mig til at høre, hvad du synes om den Mette :-)

   Slet

Giv mig dine tanker...