fredag den 29. juli 2016

Bog nr. 14 er læst

Så er bog nr. 14 læst - på rekordtid endda. Mandag aften til torsdag aften. Dagene med 'staycation' har gjort det muligt at læse meget. Jeg læser bla. på stranden/badeland og mens ungerne ser tv/film om aftenen. 
Bogen er 'Jeg hedder ikke Miriam' og er en beretning om romaer i 2. verdenskrig... men også meget mere end det. Tiden efter krigen og om at leve med eftervirkningerne fra krigen. Jeg synes, denne bog var rigtig god. 

Det er en beretning fra en overlevende fra koncentrationslejrene under 2. verdenskrig. Men også en historie om, hvor svært det var at komme videre. Om overlevelses-strategier og skam. Om vilje og styrke til at leve. Den er fiktion, men den kunne lige så godt være bygget på fakta. Hård læsning, men også nødvendig i mine øjne...

Læs mere om bogen her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...