tirsdag den 12. juli 2016

Snyd - og et udsalgstip

Jeg er jo hverken høj eller tynd og jeg er heller ikke 25 år længere, men nogle gange tror min hjerne, at jeg er... 

Det er de dage, hvor jeg sukker over jeans med huller, midi nederdele, converse sko, små shorts eller tårnhøje stilletter. Ingen af delene duer til mig (pga. krop og alder), men mine hjerne siger, det er pænt og så skal jeg jo prøve... 

Heldigvis er jeg blevet meget bedre til at undgå fejlkøb. Og jeg shopper derfor forsvindende lidt udsalg på nettet. Jeg har dog investeret i et par køb på det seneste (jeg er jo ikke hellig, vel?!!). Det meste er røget retur dog, men jeg vil lige tippe om denne kjole/tunika, som fik lov til at blive. Og det er jeg glad for. Jeg har brugt den hver uge siden jeg købte den, med leggings under - og nogle gange et tørklæde også (dansk sommervejr er jo rimelig koldt). Den er blød i stoffet og løs i formen. 
Bær lige over med mig og mine total dårlige outfit-billeder! Kjolen kan stadig fås her, men kun i små størrelser. For god ordens skyld skal jeg lige nævne, at der ikke er tale om spons eller reklame. Bare et tip om en rigtig lækker og billig kjole.

10 kommentarer:

 1. Ej birgitte. Du er da slank! hvad er det for noget sludder :-) Med hensyn til tøj, så klær korte shorts mig desværre heller ikke så godt som de har gjort! men resten på din liste, er det ikke mest et spørgsmål om at bære det med selvfølgelighed? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Lisbet altså, jeg kan ikke gå med stiletter eller flade sko uden støtte pga. mine fødder og midi nederdele er udelukket når man er en lille lort som mig ;-) plus jeans med huller? Det synes jeg altså, jeg er for gammel til, det går min søn i, hahahaha... (plus de kan ikke bruges på job). Kh. Birgitte

   Slet
 2. Den er også fin :)
  Har desværre også en bunke tøj liggende i skabet, for hvis nu de 8 kg forsvinder af sig selv såhhh....
  God dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg kender problemet. Jeg har opgivet og ryddet ud ;-) så er der plads til det, som jeg gerne vil gå i - og nyt. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Du ser godt ud og tunikaen lyder lækker. Fejlkøb sker vist for os alle fra tid til anden - men enig, man bliver lidt mere selektiv med årene ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - eller også så bliver man bare mere sikker i sin stil? Kh. Birgitte

   Slet
 4. Lækker tunika:) Jeg fandt de lækreste bukser i England i en lille bitte butik der kun tog kontanter. 6 pund for to par (det er ca 60kr) jeg har gået i dem siden:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg elsker de køb der - billigt og bare lige i øjet. Flere af dem til os! Kh. Birgitte

   Slet
 5. lækker tunika :-) og du er altså flot tynd, virkelig :-) elsker også gode tilbud, men hader at købe tøj og sko på nettet. Jeg har et par bukser med huller i, dog er der syet stof bagpå hullerne, så der ikke er kig til bar hud ;-) de busker har været mine ynglings siden de blev købt i foråret på tilbud.
  kærlig hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - tak for kompliment, det er sødt af dig :-) jeg køber aldrig sko på nettet til mig selv, pga. mine underlige fødder... Fedt at du har hullede bukser (det ville også være sådan nogle jeg købte - altså med stof bag hullerne), men jeg er i tvivl om hvor meget jeg egentlig vil få dem brugt... Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...