mandag den 31. august 2015

Søndagshumør

Det er mandag og det regner. Til gengæld har det været en dejlig weekend og lørdag var det så varmt, at jeg havde kjole og bare ben. Måske den sidste sommerdag (jo, som dagen i dag så ud, så var det) i denne omgang. Jeg håber dog på en lun og solrig september.

Lørdagen var så hyggelig. Og lang. Dog kom jeg alligevel ok tidligt ud af sengen søndag morgen (inden kl. 9). Søndagen blev da også en fin blanding af praktiske opgaver, skole-lektier og afslapning på sofaen - inkl. tv/Netflix.

Jeg har desuden fået kigget en lille smule i Eurowomans 'the September issue'. Elsker at læse om nye tendenser, trods jeg er rimelig fastlåst sikker på min egen stil.Resten af mandagen står i vasketøjets tegn. Og noget lektielæsning, madplan og kalender-opdatering. I dag begyndte hverdagen igen og i morgen er sommeren for alvor slut og vi træder ind i efteråret. Synes absolut jeg er klar til det hele, efter en dejlig weekend. 

4 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt med weekenden, en god afsked den sidst sommermåned.
  Jeg er klar til efteråret, som forhåbentlig også byder på solskin og blå himmel.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - jeg er også klar til efterår, selv om jeg dog stadig går med sandaler. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Dejligt du fik nydt weekenden:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @MS - det var også tiltrængt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...