mandag den 17. august 2015

Ugens glimt - flyttedag

Ugens glimt er flyttet til mandag. Jeg ved ikke, om det skal være permanent eller bare denne uge. 

Fordi jeg er bagud, så er madplanen med i dette indlæg. Det er så den mad, vi har spist! I sidste uge. Da vi kom hjem fra ferie


Ferien er stadig i minde. Vejret er jo relativ godt stadig og jeg hygger mig lidt ved feriebillederne.


Det har været lidt en hård nyser at komme tilbage på job (som altid). Og weekenden har budt på en del aftaler. 

Fredag var der Bakke-tur. Lørdag biograf-date med kæresten (vi så Mission Impossible 5). Søndag oprydning af mormors hus.


Håber I også har haft en god weekend. I dag er ugen begyndt på ny - og jeg har allerede aftaler på de fleste dage. Alt er som det plejer.6 kommentarer:

 1. Håber det gik godt med oprydningen søndag. Var MI5 god? Kh D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - vi er i hvert fald 99,9% færdig nu. Og min mormor er godt installeret på plejehjemmet :-) MI5 var så god (men jeg er også meget glad for Tom Cruise, så måske lidt farvet af det). Kh. Birgitte

   Slet
 2. Biograftur med kæresten, åh det ville jeg godt nok gerne. Vil også gerne vide om MI5 var god? Lækkert med kylling i karry, det skal vi vist have på madplanen for denne uge, har ikke nået at lave den, endnu. KH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jamen, vi havde heller ikke fået kylling i karry i laaaaang tid, så det var på sin plads. Og så nemt! MI5 var god. Altså Tom er blevet lidt ældre og han kyssede ikke en eneste dame i hele filmen #wtf. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Manden og jeg planlægger også biftur snart:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @MS - uh, skal I se noget godt? Vi havde nogle fribilletter, der skulle bruges. Og jeg er ret kræsen med, hvad jeg gider se i biografen, så derfor MI5. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...