torsdag den 13. august 2015

Selverkendelse - og derfor salg af tøj...

Jeg har ryddet op. Og erkendt, at der er visse ting i min garderobe, som jeg ikke går med. Eller så er de blevet for små - og jeg har erkendt, at jeg aldrig kommer så langt ned i vægt, så jeg kan passe dem igen. 

Så - det kan jo komme andre til gode. Jeg har derfor sat nogle forskellige stykker tøj til salg inde på Trendsales. Vil du se hvilke, så klik her (rul ned og se alle mine annoncer)Jeg sælger bla. denne søde sommer kjole i satin-agtigt materiale. Brugt få gange. Den er fra Only i str. 34, men den er en 'normal' str. 36 efter min vurdering. Sælges for 150 kr.


Udover annoncerne på Trendsales, så har jeg tre Black Swan Fashion styles til salg: Jakken er aldrig brugt, men købt for stor. Mærket sidder stadig på. Den er str. S og sælges for 200 kr. Fås stadig hos Black Swan hjemmesiden (men der koster den 316 plus fragt).

Jeans'ene er brugt én gang og derefter vasket. Model Diamond. Størrelsen er 34, men det svarer til en 'normal' str. 36. De fås ikke mere, men er en lys udgave af disse. De sælges for 250 kr.
Nederdelen er brugt et par gange, men jeg får den ikke brugt mere, da jeg har den i grå også. Den sælges for 100 kr. 


Alle ting kan afhentes i Brøndby eller sendes med post - køber betaler porto. 
Skriv til mig her eller på mail: bbr2605@gmail.com, hvis nogle af tingene har din interesse.

2 kommentarer:

  1. Ejjjjjjj hvorfor er vi ikke samme størrelse!!

    SvarSlet
    Svar
    1. @Cille - du skal glæde dig over dine laaaange ben ;-) og hinte en veninde/kollega, som er lige så lille som mig. Kram Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...