tirsdag den 18. august 2015

Cykel-fødselsdag

Min cykel fylder 1 år i dag!

Jeg har ikke kørt så meget på den, som jeg gerne ville (jeg bebrejder bilen og det dårlige vejr i DK)... den er endnu ikke blevet en gammel cykel i min verden. (Læs om fordelene ved en gammel cykel her).

Den er stadig pæn, selv om den har fået et par skrammer. Jeg passer godt på den. På dens fødselsdag har den fået en overnatning i arbejdets cykelskur, da jeg er gået (spadseret?) hjem fra arbejde i dag - for at nyde det gode sommervejr. Og min veninde kommer senere til mad, kaffe og en snak, så cyklen kunne alligevel ikke få en lang køretur i dag. Nu skal jeg nemlig i gang med at forberede aftensmaden. Rigtig god tirsdag aften til jer alle...

8 kommentarer:

 1. Hvor er den pæn. Jeg cykler dagligt, har ingen bil og tage bussen gider jeg ikke. Ser nu frem til at blæsten aftager lidt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - tak, jeg synes også den er pæn ;-) og ja, den møg-vind må snart gerne stoppe. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jamen tillykke med den!
  Og ikke et ord om min, som står i laden under masser af halm - eller det tror jeg. Det var i hvert fald der, jeg så den for nogle år siden:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - tak, og du må ud og finde din lidt frem. Cykler I ikke med ungerne en gang imellem? Kh. Birgitte

   Slet
  2. Det sker desværre alt for sjældent. Vi bor jo på landet langt fra alt.
   Men vi burde.....

   Slet
  3. I kan cykle en søndags-tur :)

   Slet
 3. Hi hi Tillykke med cyklen:)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...