onsdag den 19. august 2015

Noget der ikke rigtig virker...

Nogle gange kan man godt sætte forhåbningerne lidt for meget op. For blot at blive rigtig skuffet. Det er lidt sådan, jeg har det med de to produkter på billedet. For helt ærligt, de ligger ikke i den billige ende af beauty-produkterne hos mig. Og jeg havde hørt så meget godt om begge mærker. Derfor var forhåbningerne også høje - især om at få den der luksusfølelse ved brug. 

Desværre så blev mine forventninger ikke indfriet. 

Kiehl's læbepomade starter godt ud med at være en lille bøtte med gul vaseline-lignende pomade. Den lugter ikke af noget. Den er nem at smøre på og trænger hurtigt ind. Alt for hurtigt. Uden rigtig at fugte. Jeg har prøvet et par aftener at smøre læberne for blot at gentage proceduren igen 10 min efter. Det værste er, at mine læber er småtørre og ikke bløde, når jeg vågner om morgenen. Kunne faktisk lige så godt have brugt en BabyLips.

Rudolph face scrub er et underligt produkt. Det scrubber ikke helt så meget, som jeg gerne vil have. Det er til at leve med. Til gengæld er den så 'fedtet', at jeg efter brug føler, at jeg har kørt en omgang vaseline ud i hele hoved. Nogle gange bruger jeg almindelig sæbe bagefter, blot for at slippe af med den der fedtede fornemmelse. Duften er ok og konsistensen er rigtig god. Lige indtil den lander på huden. Faktisk er det så slemt, at jeg overvejer at give den væk. Har dog læst, at den også kan bruges som maske på hænderne, så det bliver et forsøg værd. 

Heldigvis har jeg masser af andre dejlige produkter, som jeg er glad for at bruge (og som ikke koster kassen). Læs bla. her og her. Og jeg er også i gang med tilløb til at bruge noget mere læbestift. Det kommer der helt sikkert et indlæg om senere.


Info: Jeg har selv købt produkterne og testen er udtryk for min egen mening. Der er ingen, der har bedt om den.

6 kommentarer:

 1. Arj hvor øv. Ja med begge dele. Er rigtig ærgerlig over at høre om scrub'en som giver vaseline-fornemmelse. Ud og køb dine sædvanlige produkter :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - ja, de gode vante produkter ved man hvad er ;-) men nogle gange er det jo også skønt, at finde nye favoritter. Det skete bare ikke denne gang. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Hvor er det surt, at få den oplevelse af produkter, som man har forventninger til. er lidt nysgerrig efter hvordan den face scrub virkede på hænderne? KH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg har ikke prøvet endnu, men i dag på vej til arbejde tænkte jeg, at den måske kunne være god til mine fødder?!! Jeg bruger alligevel tid på at skrubbe hård hud væk og smøre dem ind i creme... Kh. Birgitte

   Slet
 3. Åh, det er så irriterende, når produkterne ikke virker, som man havde håbet på/regnet med. Jeg har ikke selv prøvet Rudolphs produkter (de er for dyre/jeg er for nærig), men Kiehl's er jeg glad for og har selv flere produkter af. Læbepomaden burde jeg have liggende et sted (gad vide hvor?), og jeg kan huske, at jeg synes, den fungerede glimrende for mig. Men åbenbart ikke godt nok til, at jeg ikke har præsteret at få den smidt væk ... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - jeg har et par små prøver af Rudolph (andre produkter), så håber de er bedre for mig. Dejligt at Kiehl's fungerer for dig - ellers solgte de nok heller ikke så meget herhjemme, hvis det var skidt til alle ;-) Jeg må tilbage til min Nivea eller Mentholatum. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...