mandag den 3. august 2015

Sommerferiepostkort #1, vol. 2

Sidste omgang ferie. Og vi har lejet min venindes fars sommerhus i Lumsås. Det er tæt ved stranden og et dejligt hus på en stor grund. Vi var her også sidste år i helt samme uge. Trods det dårlige sommervejr, så har det vendt til det bedre lige på den dag vi kom herop (lørdag).


Jeg har hverken pakket højhælede sko, smykker eller pæne kjoler. Kører stilen med minimum make-up og et par gode bøger at læse i. Mobilen er hjemme det meste af tiden, hvor vi er ude. Det er ren ferie-afslapning. 


Vi har indtil nu brugt tid på selvpluk af jordbær og ærter og spiser grill-mad med masser af nye kartofler og ny-optrukne gulerødder. Øj det er godt. 


Solen skinner og varmen er der. Vandet på stranden er dog stadig på den kolde side, så indtil nu er det kun blevet til en soppetur. 


I morgen venter en tur i Sommerland Sjælland til ungernes store glæde. Og senere på ugen kigger min bror, svigerinde og deres unger forbi. Ahhhh, det er dejligt med ferie! 

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. @MyRic - tak. Vi var kun os og tusind andre ;) men det var en god dag. Kh Birgitte

   Slet
 2. Det lyder helt fantastisk med sådan en ferie, uden alt liret, bare et par bøger, godt selskab og forhåbentlig sol der er vedvarende :-) rigtig god ferie. kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - tak og det ser ud som om vi er heldige med vejret. Kh Birgitte

   Slet
 3. Ih, det lyder dejligt og hvor ser de jordbær bare lækre ud:) Go' ferie:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @MS - de smager også skønt. Og tak. Kh Birgitte

   Slet
 4. Åhhh hvor ser det lækkert ud. Og I er heldige med vejret! Toppen.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - vi er super heldige! Og velkommen hjem. Kram Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...