onsdag den 28. maj 2014

De mest hypede pomader

I går fik reklameindustrien skovlen under mig! Jeg købte nemlig to af de total hypede (og roste) læbepomader - Baby Lips fra Maybelline. (Personligt har jeg læst om dem her). 

Baby Lips ligner til forveksling de gode gamle fra Labello (de hårde 'stifter' fra min barndom/ungdom -ja jeg er gammel). Dog er de her dejlig bløde i konsistensen og jeg synes de fugter godt. Dem med farve kan man bruge på læberne for at få lidt farve, men de kan efter sigende også bruges på kinderne i en snæver vending. 

Eneste anke er farverne på emballagen. Jeg føler mig sgu ikke hjemme i designet. Jeg er en kvinde på 39 år, men når jeg står og vifter med den der gule stift, ligner jeg jo én, der har hugget tween-pigernes læbepomade, for at føle mig ung og med på beatet. Jeg ved godt, at jeg ikke er hovedmålgruppen, men den pynter ikke ligefrem i tasken. Det er i hvert fald ikke en, jeg går all in for at flashe!

Ekspedienten fortalte mig i øvrigt, at de slet ikke kunne følge med efterspørgslen og at de snart havde total udsolgt. Der havde desuden en dag været en flok unge piger inde i butikken, der var begyndt at skrige op, bare fordi de havde Baby Lips tilbage. Prøv lige at høre: Det er en læbepomade! Til 29,95 kr. Så revolutionerende er det altså heller ikke.

Man må give det til Maybelline - de har formået, at hype deres produkt. Også her i Danmark. Og jeg faldt jo også for dem, nu jeg skulle i Matas alligevel. Prisen er jo overkommelig, så hvis jeg ikke har superbløde 'baby-læber' om  8 dage, så går det nok.
Købte disse to varianter - gul uden farve, men med SPF20 og lilla med fersken smag og farve
Bonusinfo: 
Der er flere varianter tilbage i Føtex i Glostrup, hvis du skulle være desperat efter nogle!

4 kommentarer:

 1. NÅmn, jeg har så tilsyneladende boet under en sten, for jeg har aldrig hørt om dem. Før jeg så dem på din Instagram-profil. Men nu bor jeg jo også langt pokker i vold. Og kan ikke se reklamefinansieret tv. Så nok derfor.

  Under alle omstændigheder må jeg også eje en nu. Selv om - eller måske særligt fordi - de ligner slik :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - jeg har set dem mange gange på IG og på blogs. Og så kender jeg en 13-årig ;-) hun har dem!
   De er nu gode synes jeg... slik eller ej!

   Slet
 2. Jeg vil også prøve dem - bare fordi ;) Har dog ikke mødt nogen på min vej endnu. Og er trods alt ikke så vild efter dem, at jeg vil ud at lede ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Drengemor - det værste hype er vist overstået - så mon ikke du finder dem ;-) de er gode synes jeg.

   Slet

Giv mig dine tanker...