mandag den 11. august 2014

Uheldige mandag

Det er hverdag. Og ungernes første skoledag. Vi har tradition for, at jeg den dag henter dem så snart de har fri. Derefter tager vi på restaurant og spiser frokost sammen. En hyggelig dag, hvor vi lige får lagt ferien bag os og kommer godt ind i det nye skoleår på en god måde. 

Af samme grund har jeg ikke startet arbejde i dag, men holdt en fridag. Det gav ligesom ikke nogen mening at tage på arbejde for små 3 timer. Mens ungerne var i skole fik jeg startet op på et noget forsømt løb. Kom ganske vist godt afsted, men lidt sent hjem. For så at være lidt tidspresset med at komme ud af døren i rette tid. 

Det betød, at jeg både nåede at knalde albuen for fuld smadder ind i dørkarmen. På den der måde, hvor det rigtig synger og stråler ud i hele armen flere timer efter.  Og efterfølgende fik åbnet bildøren direkte op i mine 2 måneder gamle briller. Heldigvis skete der ikke noget alvorligt. Ville godt nok have været bittert. 

Resten af dagen gik uden uheld. Og frokosten var en succes. Ungerne valgte selv sushi, som vi alle tre er vilde med. Eftermiddagen brugte vi på at slappe af. Og her til aften fik vi lavet en tiltrængt oprydning i skabene hos den ældste søn. Kommer lige nu i tanke om, at jeg skal smøre madpakker. For første gang i hvad der føles som 100 år (eller bare 6 uger). Så nu slutter indlægget. Håber I alle har haft en god mandag :)
4 kommentarer:

 1. Trods uheld lyder det nu som en meget god dag. Dejlig tradition I har med at gå ud og spise efter første skoledag. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja, dagen endte meget godt. Og tirsdagen startede så med en stor fed edderkop i mit håndklæde efter badet... Måske er det bare sådan en slags uge ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Åh nej da, og det var netop denne sidste feriedag du skulle nyde. Men godt at det endte godt. I morgen skal min yngste have sin helt første "rigtige" skoledag med 1 time ;-) Vi skal også ud at spise frokost sammen bagefter. Det samme gjorde min mand med vores ældste på hans første helt første "rigtige" skoledag (jeg måtte desværre tilbage på arbejde den dag). Så nu har vi TO skolebørn. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - 2 skolebørn er stort! Mine begyndte i 3. og 7. klasse... 7. klasse mand! Det er vildt!

   Slet

Giv mig dine tanker...