onsdag den 1. juli 2015

Noget for mænd - Test af L'Oréal Men Expert

Her er et indlæg, som jeg ikke lige havde set komme på min blog... Men man (jeg) skal jo være åben for nye ting og derfor sagde jeg ja til tilbud fra Lahme, om at min kæreste kunne teste produkter fra L'Oréal's Men Expert serie.

Måske det virker lidt uforståeligt at have testresultater fra herre-produkter her på bloggen, men som jeg skrev i dette indlæg, så vurderer jeg tilbud om test fra gang til gang. Og lige med dette produkt, var der mulighed for alene at forkæle kæresten (modsat andre gange, hvor det primært er mig, der skal teste). Ind af døren kom disse fine sager. Jeg synes personligt, at emballagen er lidt 'over-faktaboks-agtig' - der er vildt mange ord (på engelsk) om produktets kunnen og det må jeg indrømme, irriterer mig lidt. L'Oréal er trods alt i den billige ende af herre-produkter, men helt revolutionerende er de nok ikke. Så overskrifter på pakken så som 'moisturising booster kick-start wake-up' er ikke det, som får mig til at rive produktet ned fra hylden. 

Nå, men det var jo ikke mig, der skulle teste denne gang, så her kommer kærestens anmeldelse af et par af produkterne:

Jeg har gennem en periode testet et udvalg af L'oréal's Men Expert produkter og kan varmt anbefale flere af dem til andre mænd, som trods træning og generelt godt helbred, alligevel rammes af alderens slidtage.

Det første test produkt jeg valgte, var 'Hydra Energetic Eye Roll On', der som lovet, rent faktisk formåede at formindske både de mørke render samt de lidt hævede poser under øjnene og give en fornemmelse af ”friskhed”.

Det andet produkt 'Hydra Energetic 3-day beard moisturiser' gav mig i første omgang et smil på læben, idet jeg tænkte, at det sgu lød lidt langt ude – men må tilstå, at produktet overraskede positivt. Mit lidt sparsomme skæg blev rent faktisk blødere og især duftede det virkelig godt, efter kun at have brugt produktet et par dage i træk.*

Det tredje produkt har jeg brugt tidligere med succes, så det overraskede ikke så meget. 'Daily Moisturiser' (eller dag-cremen om I vil) er en relativ tyndflydende - og dermed hurtigtørrende creme - hvilket er praktisk for os mænd, da vi ikke ynder at ”skinne”.

Fælles for alle tre produkter er god duft, pæn emballage og i en prisklasse der retfærdiggør udgiften på forbrugskontoen derhjemme.


*Rent faktisk kunne jeg også mærke en forskel. Skægget var virkelig blødere og det duftede klart bedre end normalt.

Indlægget er sponsoreret, forstået sådan her: Jeg har modtaget produkterne fra Lahme, men meningerne omkring produktet er, som altid, mine egne - denne gang også kærestens.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...