fredag den 8. maj 2015

Maj - første uge - glimt

Har I lagt mærke til, at jeg har formået at poste et indlæg om dagen hele denne uge? (ok, fra mandag af). Faktisk har jeg hele 2015 fået skrevet flere indlæg pr. måned end 2014. Måske det skulle være et ønske for hele året?

Anyways, ugen... Jamen jeg kom hjem fra Norge med en syg ældstesøn og var også hjemme med ham mandag. Og tirsdag have jeg en kollega til spisning, da vi skulle deltage i samme aftenmøde. Så ugen har været lidt amputeret - lidt atypisk om man vil.

Fredagen i Oslo var solfyldt og varm. 
Deres rhododendron er sprunget ud og var så flotte.

Operaen indefra - virkelig pæn, lys og luftig.


Søndag havde min far fødselsdag og vi nød kaffe og kage på altanen i det gode vejr. Jeg havde smækket en sneglekage sammen i dagens anledning. Den hedder oprindeligt maj-kage, men vi kalder den sneglekage herhjemme. En opskrift jeg altid vender tilbage til, da den er dejlig nem og yderst lækker.64 år - symboliseret med 4 lys.


I samle-indlægget fik jeg ikke presset madplanen ind. Den kan I se her. Tapas dækker over et måltid med brød, paté, ost og pølse (og rødvin til de voksne). Den svenske pølseret er fra mormors opskrift
Jeg leger lidt med tanken om at kalde 'reste'-dagen for buffet. Her spiser vi rester fra ugen og hvad der ellers er i køleskabet. I denne uge var der lasagne tilbage, plus noget ristet pølse og spejlæg.
Vores magnolia er næsten færdig med at blomstre. Tirsdagens regn og blæst tog de fleste blomster
Fik en fin 'buket' selvplukkede blomster af yngstesønI den kommende weekend skal jeg ordne de sidste praktiske ting inden ferie plus fejring af min far lørdag aften. Pga. netop ferie vil bloggen stå lidt stille. Jeg prøver dog af forberede nogle indlæg, men der kan gå lidt tid før jeg kan svare på kommentarer. Og måske lidt længere tid imellem indlæggene. 

Hav en dejlig weekend...
4 kommentarer:

 1. Også rigtig god weekend til dig Birgitte, kagen ser rigtig god ud!

  KH Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lisbeth. Håber også I har haft en dejlig weekend trods det lidt triste vejr. Kh Birgitte

   Slet
 2. Dejlige billeder, særligt billedet fra Operaen er jeg vild med - så smukt.

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...