fredag den 1. maj 2015

Hvis bare jeg kunne lide Gin & Tonic!

Mens jeg er i Oslo, kommer her en af mine mange kladder. Hav en dejlig 1. maj!Cosmopolitan - det ved man hvad er!

Jeg kan ikke lide gin. Eller - jeg har altid synes, at det smagte af grannåle og jeg er åbenbart ikke blevet voksen nok til bare at kunne lide det med lemon i stedet for tonic. Det er bare super ærgerligt, for det er sådan en drink man altid kan få alle steder og som ikke er svær at lave. 

Jeg har én gang fået en gin, som jeg godt kunne lide (blandet med lemon). Det var en fransk variant, men den er virkelig svær at opdrive. Jeg fik den serveret på en (nu lukket) restaurant

Den almindelige gin (f.eks. Gordons) synes jeg som sagt smager lidt af grannåle. Og en tonic oveni gør det bare endnu mere tørt (snerpet?) i smagen og ikke nogen nydelse for mig.

Måske er det bare en vanesag, ligesom med feta og oliven? Eller er det bare et spørgsmål om at acceptere, at på det punkt, bliver jeg aldrig rigtig voksen...
6 kommentarer:

 1. Jeg elsker g&t - men hvad hed den der gin? Den skal da prøves

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - den hedder Citadelle... Kan vist fås i vin/spiritus butikker og på nettet.Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg skal nok overtage alle dine drinks, det er næsten den eneste jeg kan lide!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne - du får dem alle, så drikker jeg dine rom & cola ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 3. He he. Kommer til at tænke på en rejse jeg tog på sammen med min Farmor for en del år siden (snakkede lige med hende om den her på Storebededag). På flyet købte vi sådan en "altan-pakke" med kortspil, gin og tonic. Godt nok smagte det der gin og tonic ikke så godt, men ned skulle det jo ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg kan altså ikke bare skylle det ned :-( lidt ligesom sur hvidvin... Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...