tirsdag den 12. maj 2015

Rent skrivebord

Her kommer lige én til af de der kladder, som skal udgives... 


Jeg fungerer bedst, hvis mit skrivebord ikke er for rodet. Jeg kan bedre samle tankerne om arbejdet, hvis bordet ikke er fyldt med bunker af papirer.


Heldigvis er vi på vej væk fra meget af det papir, som er den del af mit arbejde. Det gør skrivebordet pænt og ryddelig. Arbejdet forsvinder jo ikke af den grund, men mit hoved fungerer bedre.

Jeg har gennem mit arbejdsliv mødt mange forskellige typer skriveborde. Nogle med organiseret rod. Altså hvor ejermanden/kvinden har kunne finde alle dokumenter i diverse bunker. Andre kollegaer sværger til helt cleanede borde, også mens de arbejder. 

De fleste af os har nok en blød mellemting. Jeg har i hvert fald bunker liggende, selv om de er små. Når jeg går hjem, vil jeg dog helst have en ren bordflade. Også af hensyn til rengøringen. 

  Sådan her ser mit bord (tit) ud, mens jeg er på arbejde, men jeg har en god regel om at rydde op senest inden jeg går hjem. Så begynder næste dag med en blank overflade og sådan kan jeg rigtig godt lide det. 
2 kommentarer:

  1. Jeg har også altid sørget for at have rent bord når jeg gik hjem, de meget få gange, jeg har måtte styrte afsted pga noget uforudset, og dermed har efterladt et bombet bord, har det været lidt træls at vende retur dagen efter. Egentlig kan jeg også bedst lide at tage til møde med et nogenlunde pænt bord, fordi det er så meget bedre at returnere til - for mig. KH Rikke

    SvarSlet
    Svar
    1. @Rikke - det er den strukturerende del af mig, som helst vil have rent skrivebord. Ligesom der skal være madplan. Uh kontrol er godt ;-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...