lørdag den 23. maj 2015

1-års fødselsdag i avisen

I sidste uge havde jeg 1-års jubilæum/fødselsdag for mine skriverier i Lokalavisen. Det kom der dette indlæg ud af:
Jeg har skrevet her i avisen i mere end et år nu. Det føles ikke som et år. Tiden går så hurtigt og jeg kan ikke på stående fod huske, hvad mit første indlæg handlede om. (Jeg har efterfølgende slået det op og mit første indlæg var i avisen den 15. maj 2014. Indlægget handlede om de grønne områder og min birkepollen-allergi).

Jeg skylder en stor tak til de mennesker, som gennem et år har læst og rost mine indlæg. Det gør det hele meget værd. Også tak til alle nuværende og forhenværende kollegaer, mine venner og familie for støtte og opbakning. Det er utrolig dejligt at blive bekræftet i, at det jeg skriver om, er det helt rigtige.

Flere spørger mig om, hvordan jeg dog kan blive ved med at finde på emner til mine indlæg. Til det kan jeg kun sige, at det nogle gange er ufattelig nemt og andre gange... knap så let. Det kan være svært at sætte sig foran en blank skærm og skrive. Der er dage med skriveblokering. Der er heldigvis også dage, hvor jeg har gået og tænkt over et emne i et par dage og det derfor kommer ret let ned i tasterne.

Selve inspirationen får jeg bla. fra aviser, internettet, min omgangskreds eller det jeg ser og oplever i området. Jeg vil gerne se mig selv som en ambassadør for området. Jeg vil gerne påvirke andre til at få en positiv holdning overfor området. Og det kan jeg bruge disse indlæg til.

»Jeg elsker at bo her. Vestegnen er jo så meget mere end det billede, som tegnes i nogle medier, og de fordomme, som mange har selv om de aldrig har været her. Der er både beton-højhuse og villaer, der er skov og strand og grønne områder. Vestegnen er en blanding af forskellige mennesker og forskellige boliger - og det er dét jeg elsker«. Sådan stod der i introduktionen af mig for et år siden og det holder stadig. Og fokus fremover vil stadig være Vestegnen. Fra den positive vinkel (selv om der godt kan komme et enkelt indlæg eller to med en omgang brok). Vi har nemlig brug for de gode historier og udgangspunktet er jo vores allesammens hjem, arbejdsplads, barndomsby eller måske alle de tre ting i ét.

Vi kan alle hjælpe til med at gøre Vestegnen bedre. Start med selv at omtale Vestegnen, som et godt sted at bo og leve. Fortæl andre om området og om hvilke muligheder der er. Og se så, om ikke det breder sig som ringe i vandet.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...