mandag den 18. maj 2015

Yoga-søndag

Som opfølgning på dette indlæg, så kommer her et lille indlæg fra yoga-søndag. (Det har været lidt lang tid undervejs, I know, bær over med mig). 


Min bror, svigerinde og hendes mor og mand gav mig til min 40-års fødselsdag et gavekort til en yoga-søndag for to personer. Min bror sad allerede på dagen og grinte over, om kæresten blev lokket med som ledsager. Han blev dog sparet, da jeg har en rigtig god veninde, som også trængte til en dag med forkælelse. 

Vi kørte til Comwell (Snekkersten) mere eller mindre uden for store forventninger. Vi er begge uerfarne med yoga og havde ikke den store idé om, hvad dagen skulle indeholde. Jeg ved dog, at hvis det er noget med for meget skrædderstilling og 'hmmm' lyde, så ville vi begge have brudt sammen af grin! 

Dagen begyndte med en masse øvelser. Vi fik begge testet vores smidighed (eller mangel på samme) og fik 'åbnet brystkassen' - altså, det var noget af det, hvor man virkelig kunne mærke en forskel lige med det samme. Til sidste afslapning - meget lig det mindfulness jeg i forvejen praktiserer.

Så var der frokost. Og det var desværre lidt af en skuffelse. Altså min veninde og jeg er begge glade for mad. Og til frokost blev der serveret suppe... Jordskokke-suppe - som vi begge (heldigvis) godt kunne lide, for der var ikke andet mad(!) Suppe med brød og noget forskelligt 'drys'. Det synes jeg helt ærligt var lidt tyndt. Om ikke andet kunne de have smidt en salat med lidt kød på bordet også.

Nå, men det skulle ikke forhindre os i at have en fortsat god dag og eftermiddagen bød på træning af fødder. Som er godt for mig med mine opererede fødder + nedsunken forfod. Bagefter meditation, hvor nogle faldt i søvn (ikke mig - indsæt selv glorie)

I pausen var der frugt, knækbrød og vand. Og omklædning til badetøj til en tur i saunagus. Jeg har prøvet saunagus én gang før i Lalandia og synes egentlig meget godt om det. Jeg er dog vandvittig dårlig til længere tid i sauna, da jeg tåler varme meget dårligt. Heldigvis var der pauser imellem de forskellige olier, som blev slynget rundt i saunaen - plus isterninger til at holde én kold. Dem gjorde jeg ret stor brug af. 

Da dagen var slut, kunne man faktisk bare tage tøj på og køre hjem. Vi var egentlig ikke trætte, mere sådan afslappede og afstressede. Så bortset fra frokost-skuffelsen, så var det en rigtig fin dag - og en god introduktion til yoga, som jeg godt kunne tænke mig at stifte nærmere bekendtskab med. Indtil da forsætter jeg med meditationen og øvelserne for fødderne.       

Der findes ingen billeder fra dagen (!) så ovenståend er her fra 2605...2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det som en rar oplevelse og en god dag, sådan kunne jeg godt finde på at bruge en dag med en god veninde. KH Rikke

    SvarSlet
    Svar
    1. @Rikke - det er helt sikkert også en god dag at bruge med en veninde. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...