tirsdag den 5. maj 2015

Godnat - og sov godt?

Sponsoreret indlæg - se nederst i indlægget.

Det er sjældent, jeg har problemer med at sove. Jeg er til gengæld typen, der virkelig sover meget. Også hvis jeg har mange ting at spekulere på.

Jeg kender dog flere, som har rigtig svært ved at sove. Enten pga. stress eller tanker fra dagen, der er gået. Problemer, som der spekuleres (for meget) over eller alt det, som der skal huskes til næste dag.

Jeg tror, at vi alle i perioder kan have lidt svært ved søvnen, men når det strækker sig over længere tid, så er det på sin plads, at gøre noget ved det. Personligt bruger jeg meditation/mindfulness en del. Dog kender jeg til flere, som bruger Baldrian i pilleform eller dråber til at hjælpe med søvnen. 

Så da jeg fik tilbudt et par glas af Futura Baldrian, så takkede jeg egentlig ja for at lade andre prøve. Jeg har haft min kæreste til at teste produktet i over 1 måned nu og der har været resultater. Han synes selv, at han sover bedre. Han har lettere ved at falde i søvn og blive i søvnen. Jeg har også givet et glas til min mor, men hun er først lige begyndt på dem, så det er svært at sige allerede, om der er nogen virkning.

Kæresten tager pillerne lige inden vi går i seng. Han har været ret konsekvent med dem. Eneste ulempe jeg har hørt om, er at de ikke lugter så godt.

Hvis du synes produktet lyder som noget for dig, så kan du faktisk lige nu få en gratis prøve på Baldrian. Klik her.Fakta om søvn og nogle rigtig gode råd til dig, der har problemer med søvnen:

Hvad forstyrrer vores søvn?
Man skelner normalt mellem to slags søvnbesvær; primær og sekundær søvnløshed. Sekundær søvnløshed er den mest hyppige form for søvnbesvær, hvor søvnløsheden skyldes ydre forhold som kan være alt fra bekymringer over arbejde og privatliv til hård træning, kaffe eller store måltider før sengetid til for megen søvn i løbet af dagen. Primær søvnløshed er en mere atypisk form for søvnbesvær og her findes der ingen sygdom eller anden ydre forklaring på, hvad der forstyrrer vores søvn. 

Søvn er afgørende for vores sundhed
Hvor meget, man skal sove, er helt individuelt, men alle voksne mennesker bør sove mellem 6 og 9 timer i døgnet. Hvis man sover mere eller mindre end de anbefalede timer, kan det være udtryk for, at man skal passe bedre på sig selv i hverdagen.

Søvnekspert Michael Rasmussens 3 huskeråd til en bedre søvn:
  • En regelmæssig døgnrytme. Jo mere regelmæssigt man spiser, arbejder og sover, desto bedre sover man også i reglen
  • Brug lys og mørke. Lys og mørke er vejviseren for vores døgn. Så sørg for at få så meget lys som muligt om dagen, og sov i et helt mørklagt rum, uden forstyrrende elementer som vækkeur med lys i eller telefoner, der bipper og lyser op.
  • Tag søvnen alvorlig. En god nats søvn er afgørende for, at vi har det godt psykisk og fysisk, fordi det er her, hjerne og krop gør sig klar til den kommende dag. Så husk at tage søvnen alvorligt.


Dette er et sponsoreret indlæg: Jeg har modtaget de omtalte glas med Baldrian herfra til test. Meningerne om dem er helt mine egne... eller de er kærestens. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...