onsdag den 3. februar 2021

Hjemmekontor frokost/morgenmad

Her på hjemmekontoret flyder tiden nogle gange sammen, så jeg ikke altid får spist på de "normale" tidspunkter på dagen. Det er nok ulempen ved hjemmearbejde. For desværre indtager jeg de fleste måltider (morgenmad og frokost) foran skærmen i en pause (eller et online møde). Til gengæld prøver jeg så at prioritere en gåtur udenfor.

Det sidste stykke tid har der været flere skønne rester, men der har også været en dag med rugbrød. 
Morgenmaden er ofte yoghurt eller noget cornflakes. Måske en bolle, hvis vi har nogle tilbage fra weekenden. Ellers prøver jeg at gøre det enten nemt eller hurtigt - og helst begge dele. Kaffen er essentiel og derfor er selve morgenmaden ikke så vigtig for mig. Jeg kan jo netop pga. hjemmearbejde, bare gå ud og tage noget andet/mere, hvis jeg bliver sulten igen. 
Jeg har også fået bagt i sidste uge. På en lang torsdag er det skønt (endelig) at slippe arbejdet og så gå i køkkenet og afstresse med noget dej. Jeg bagte boller med alle julens rester: marcipan, chokolade, æble, rosiner, kanel, ingefær og vanilje. De duftede så skønt og smagte også rigtig godt. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...