fredag den 5. februar 2021

Rastløshed og weekend

I går spurgte min mand, hvad vi skulle lave i weekenden. Jeg ved det ikke... Og jeg kan godt mærke, at jeg efterhånden er en smule rastløs og modløs over ikke at kunne lave noget særligt (andet end gåture og løbeture og Netflix). 

Jeg savner at tage til København og gå tur i Tivoli, at gå i butikker og på café eller se venner og familie (i større antal). Alle de små ting, som man egentlig tager for givet. Weekenderne er tvungen afslapning og det er også dejligt. Men jeg glæder mig godt nok også til, at tingene bliver mere normale.

Solen skulle komme i morgen - og det er altid et lyspunkt. Det samme er de fine tulipaner, som har stået over en uge i min stue. God weekend derude...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...