onsdag den 17. februar 2021

I dag har jeg fødselsdag!

I rigtig mange år har jeg fejret min fødselsdag på vej til Norge eller i Norge på vores årlige skiferie. Jeg kan næsten ikke huske, hvornår jeg sidst har haft fødselsdag på en hverdag hjemme i Danmark. Det er i hvert fald over 9 år siden.

Men i år er alt rykket og vendt på hoved - og nu vi alligevel ikke skal på skiferie, så er det fint at have fødselsdag på en helt almindelig onsdag. Jeg ville gerne have fejret den med mine kolleager på kontoret. I stedet må jeg være herhjemme og kigge ud på tåge og finregn. 

Vi fejrede dagen herhjemme på forhånd i søndags. Min ældste har nemlig haft aften/nattevagt og sover, inden han skal afsted på job igen. Min yngste har online skole og skal på arbejde senere. Jeg har selv været på arbejde hjemmefra, mens manden var på kontoret. Det er en af de dage, hvor vi ikke mødes alle fire på noget tidspunkt! 

Jeg har dog fået fine blomster og en masse gaver i dag - og hilsner fra nær og fjern (og på alle medier). Så det har været en super dag indtil videre.

8 kommentarer:

  1. Stort tillykke med fødselsdagen🇩🇰🇩🇰😊

    SvarSlet
  2. Du skal da også lige have et stort tillykke herinde. Dejligt du har haft en god dag, selvom det har været en lidt atypisk fødselsdag. :-D

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...