fredag den 12. februar 2021

Et års glæde

Det er et år, siden jeg fik mit Apple Watch og jeg er stadig virkelig glad for det. Jeg havde ikke troet, at jeg ville blive så glad for et gadget ur. 

Jeg har brugt noget nær alle funktioner på det - og det har desuden hjulpet med fokus på bevægelse i det daglige. Derudover har det gjort, at jeg får lavet små daglige meditationsøvelser. 

Det er selvfølgelig også en gadget og jeg er bestemt også glad for at kunne se beskeder mv. på uret. 

Desuden synes jeg bare stadig, det er et pænt ur - ikke for klodset eller for lille i skærmen.


2 kommentarer:

  1. Jeg har diskuteret med mig selv SÅ mange gange om jeg ville kaste penge efter et Apple watch og så faldt jeg over Mi Band 5 fra Xiaomi, som er et lille aktivitets ur til sølle 300 kr. hvor der samtidig kommer notifikationer på uret og jeg kan se hvis nogen ringer. Samtidig har den et rigtig godt workout interface og app til. Jeg er super glad for det og tror næppe jeg kommer til at investere i et apple watch nu jeg har det her. Men jeg aner self. ikke hvad jeg går glip af med Apple watch 😂 men tror nu også det er rettet mod folk der er lidt mere aktive end mig 🙈

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tror rigtig mange smartwatches er gode. Jeg er bare glad for Apple og har også en Iphone, så det er super nemt at synkronisere og lære. :-)

      Slet

Giv mig dine tanker...