søndag den 28. februar 2021

Evaluering af ferie

Vi var så heldige med vejret. Det var sol og blå himmel mange dage. Og selv om det blæste og der var gråvejr, så var det stadig vejr til at komme ud og gå tur eller løbe eller bade. 

Sommerhuset var virkelig dejligt. Stort og fint hus med to badeværelser og åbent køkken. Samtidig var det tæt på stranden.

Jeg badede alle dage undtagen ankomst og afgang. Jeg savner det nærmest allerede, nu hvor vi er hjemme igen. Det er måske ikke lige den rette årstid at gå i gang med vinterbadning, men havet er 3 grader og det er jo bare op og ned - ikke noget med at plaske rundt i flere minutter. Det føles meget skønt - især bagefter.
Odsherred og især Ordrup, hvor vi var er kendetegnet med et bakket terræn og vi har også fået testet vores muskler med en masse op og ned på gåture - og løbeture. 
Belønningen er der altid i form af fantastiske udsigter. Dem så vi mange af i ferien. Samtidig hyggede vi os hjemme med tv, spil og god mad. Det var første år i en række af 12 år, at vi ikke var i Norge og stå på ski. Så jeg var spændt på, om det ville føles som ferie. Men det var helt perfekt at komme væk og være i sommerhus og få lidt sol på næsen. Så alt i alt en virkelig god vinterferie!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...