tirsdag den 16. februar 2021

Snart vinterferie

Nå men altså, jeg har ikke vinterferie før på fredag. Min yngste har ferie i uge 8, modsat mange andre. Og egentlig er det vel også lidt lige meget, for der er ikke særlig mange aktiviteter i denne tid. 

Vi har vekslet vores skiferie til en uge i sommerhus og yngste og jeg tager afsted med mine forældre på lørdag. Det er med vekslende selskab, for nogle har arbejde og studie at passe og der kommer også besøg (indenfor samme boble)

Så jeg er så småt begyndt at glæde mig til at slappe af og vågne uden vækkeur. Til at spise god mad, læse bøger, se tv og gå lange ture. Det skulle blive helt 'varmt' i næste uge med plusgrader. Jeg er tilfreds, bare det ikke regner alle dage!

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Susanne - vi er nærmest druknet her i dag... for al sneen er blevet til sjap og slud... øv altså.

      Slet

Giv mig dine tanker...