fredag den 26. februar 2021

Ferie med pollenallergi

Pollen holder ikke ferie. Og netop nu er pollen sæsonen gået i gang. Det mærker jeg så for tiden. Fordi vi på denne ferie er ude i naturen mange timer om dagen. Min allergi for el er rigtig generende - lidt ligesom at være meget træt inde under øjenlågene og jeg nyser.
Samtidig har jeg fået en betændt øreflip. Min ørering i ørekanten har på en eller anden måde lavet lidt ravage og jeg har måtte pensle det to gange om dagen. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft betændelse i øret. Måske aldrig... men denne gang gjorde det godt nok ondt. 
Ellers er ferien stadig dejlig. I morgen tager vi hjem. Jeg har badet hver dag heroppe (undtagen ankomst- og afgangsdagen). Det har været virkelig skønt og lidt udfordrende for mig selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...