onsdag den 24. juli 2019

Sol, sommer og alt for varmt

Jeg læste for nogle uger siden en kommentar om, at der nærmest er dødsstraf i Danmark hvis man siger, at man ikke er glad for sommer og sol. Hvis man ikke har lyst til at nyde solen, når den er her. 

Jeg er ikke sådan en person, der ser frem til hedebølge. Ikke den der jubler, når der loves 28 grader på fredag. Jeg kan sagtens klare det (ok, måske ikke sagtens), hvis jeg er i udlandet - med en pool eller strand lige i nærheden til at køle ned. 

Men det er ikke fedt at sove i en varm lejlighed. Det er ikke fedt, at være ude i solen, når sveden så hagler af én. For slet ikke at tale om mit løb. Jeg måtte stå op i morges og løbe inden arbejde. For eftermiddags-heden er simpelthen for slem til mig. 

Heldigvis sidder jeg på 'skyggesiden' på kontoret. Dvs. at vi kun har sol om formiddagen. Det gør at kontoret ikke bliver super varmt, selv om solen brager ned. Altså, der bliver jo varmt, men ikke ulideligt (som på andre kontorer). Og så er der en virkelig pæn udsigt! 


4 kommentarer:

 1. Så bring mig endelig foran guillotinen... for jeg hader den her hede. Jeg er en max 23-24 grader kinda girl :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig! Max 25 grader på en højsommer-dag ;-) Det er hårdt at være os! Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg melder mig i koret. 25 grader og delvist overskyet passer mig rigtig fint. Jeg er dog blevet bedre til at klare varmen med alderen, men jeg nyder det ikke. Og jeg er altid at finde i skyggen. Altid.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Ordvild - det ser heldigvis ud til, at det vender lidt til 'vores' side efter i dag... Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...