onsdag den 29. april 2020

I disse tider... - del 3

  • Nyder jeg foråret max.! Alle de dejlige farver gør noget godt for humøret.
  • Får jeg gået nogle gode ture - og løbet lidt. Det ses på antallet af fregner i mit ansigt.
  • Spiser vi os pt. igennem ret mange rester fra fryseren. Bortset fra de dage, hvor jeg laver mad - og dermed nye rester.
  • Glemmer jeg at drikke nok vand på hjemmearbejdsdagene. Det er ikke så godt.
  • Er jeg blevet sådan lidt 'ligeglad' med min e-boks. Jeg er ellers typen, der altid læser de ting, som kommer på digital post samme dag. Men i takt med at det har væltet ind og login metoden på mobilen ikke er med ansigts-genkendelse, så kan der godt gå op til en uge, før jeg får læst posten.
  • Skal jeg holde min sidste feriedag i morgen - og jeg har fri d. 1. maj på mit job. Det bliver en dejlig forlænget weekend. Som jeg selvfølgelig har lavet en masse planer for allerede. Burde egentlig bare slappe af med Netflix og min bog.
  • Og nu vi taler om bog, så er jeg næsten færdig med den aktuelle. Så nu overvejer jeg om det skal være en elektronisk bog næste gang. Eller om jeg skal genlæse noget fra reolen. Eller tage forbi min veninde... det bliver nok det sidste.
Læs også del 1 og del 2 i denne serie.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...