fredag den 17. april 2020

Sådan gik påsken

Jeg havde jo påskeferie hele sidste uge. Og det var på mange måder skønt. Og på nogle måder lidt underligt. 
Der er meget, som blev gentagelser af de øvrige dage. Heldigvis var himlen blå og solen skinnede, som aldrig før. Vi kom ud hver dag. Vi spiste påskefrokost med fisk og lune retter, bare os. Vi lavede engelsk morgenmad og nød, at vi ikke skulle op til bestemt tidspunkt.2 kommentarer:

  1. Ja, dagene begynder efter hånden at flyde lidt sammen. Det bliver lidt same-same men heldigvis er vejret også same-same; sol og blå himmel. Og det tror jeg betyder rigtig meget i disse tider. Noget jeg nyder, er at ikke have tider at passe. Det bryder jeg mig nemlig ikke om ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er glad for, at vi ikke har heldags-regn, men i stedet blå himmel. Absolut det hjælper. Jeg er jo, modsat dig, én der elsker faste tider og rutiner, så jeg savner den normale hverdag. Prøver dog at få det bedste ud af situationen :-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...