onsdag den 15. april 2020

Anbefaling nr. 3 - støt de små iværksættere - Legebutikken

Som lovet så kommer her endnu et indlæg i en række af anbefalinger af lokale/små iværksættere og firmaer. Denne gang vil jeg anbefale Legebutikken.dk - også en kending for dem, som fast læser med herinde.

Legebutikken har både legetøj, interiør, pynt og udeleg. Og jeg har faktisk købt hos dem flere gange. Dog er det mest interiør, som jeg gør mig i. Medmindre jeg skal købe en gave til nogle børn. 

Jeg har flere sæt sengetøj fra Snurk og herunder kan I se mit nyeste sæt. Min yngste søn fik også et sæt plus en pude, som han nærmest ikke har sluppet siden. 
Til august har vi barnedåb i familien og der vil nok også blive bestilt en eller flere ting fra Legebutikken.dk  

Lige nu kan du finde mange gode tilbud på deres hjemmeside. Og i disse hjemme-tider er der masser af aktivitetsbøger, puslespil og perler. Plus en masse gode idéer til ude-leg. Har du små børn hjemme, så vil jeg varmt anbefale, at du kigger på deres sideAnbefalingen her er lavet på mit eget initiativ uden forudgående aftale og er ikke reklame. Omtalte produkter er købt for mine egne penge.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...