torsdag den 2. april 2020

Påskeferie lige om lidt

Jeg går på ferie lige om lidt. Altså når jeg holder fyraften i aften. Og måske tænker du derude, at der ikke er nogen forskel fra de sidste tre uger

Men jo, jeg skal holde ferie. Og det betyder, at jeg ikke skal op til bestemt tidspunkt. At jeg ikke skal arbejde og være online indtil en fyraften. Det betyder også, at jeg kan løbe eller gå en tur, når jeg har lyst - og når det passer ind i mit skema. Det gør, at jeg kan tage ud med ungerne eller hygge ekstra længe over morgenmaden. 
Så ja, selv om der stadig er corona-lukket i landet og vi ikke skal noget (andet end at være hjemme), så glæder jeg mig alligevel til ferie. 


4 kommentarer:

 1. Juhuu!
  Det gør Skægaben også, selvom han arbejder hjemme pt., gør det da stadig en stor forskel 😻 Jeg har ikke påskeferie, men det er hyggeligt at han har og at jeg kan se ham inden aftenvagterne, før jeg skal afsted, fremfor han sidder på kontoret på 1. sal til 15, en halv time før, at jeg skal cykle😁.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver skønt for jer, at han ikke skal på loftet ;-) god påskeferie. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg kan godt forstå du glæder dig til masser af tid til hygge med familien, og man kan sagtens have en skøn ferie derhjemme, selv i et Corona-lukket land. Dejlige ture ud i det blå, god mad, brætspil, seriehygge osv., det er næsten so at være i sommerhus, bare derhjemme :-D :-D :-D
  Rigtig god ferie
  Kh. Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis Kirsten, det er bare dejligt med ferie og ingen travlhed. God påske. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...