tirsdag den 14. april 2020

Bog nr. 12 - Lad mig dø

Min sidste biblioteksbog hjemme. Så nu må de altså snart gerne åbne igen! Der er dog ikke lige udsigt til, at det sker før efter 10. maj. Så jeg er glad for, at jeg fik hentet nye bøger hos min veninde
Bogens oprindelige titel er "Let me lie", som er en mere sigende overskift, hvis du spørger mig. Der er mange tvist og overraskelser i bogen, mens slutningen er lidt flad efter min mening. 

"Lad mig dø" er mit første bekendskab med Clare Macintosh. Altså, jeg har ikke læst noget af hende før nu, men jeg har flere af hendes bøger på min huskeliste. Og stilen og opbygningen i bogen er meget lig andre i samme genre. Så på mange måder føles det bekendt. Det er en fin bog og handlingen er ikke til at forudse. For Annas forældre har begge begået selvmord - eller har de? Hun får hjælp af den pensionerede politimand Murray og det er svært at skelne mellem sandhed og løgn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...