lørdag den 25. april 2020

Bog nr. 13 - To brødre

En af de bøger, som jeg har haft på min huskeliste i umindelige tider. Heldigvis stod den også i reolen hos min veninde og jeg kunne låne den med hjem inden påske-helligdagene begyndte. 
"To brødre" er en rigtig god bog. Også en skræmmende og forfærdelig bog. Den er fyldt med kærlighed og familie og venskab. Der er en god beskrivelse af, hvordan det tyske samfund udvikler sig igennem 1930'erne, samtidig med at familiens historie bliver udrullet.

Det er nemt at relatere udviklingen af nazismen til det stigende fremmedhad i vores aktuelle tid. Samtidig kan jeg også som læser forstå familiens valg og de handlinger, som sker ud af deres kærlighed. 

Jeg kan varmt anbefale denne bog. Læs mere om bogens handling her.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...