mandag den 6. april 2020

Feriedag uden indhold

Jeg kan mærke, at denne ferie er lidt svær. For det er ikke sådan, vi plejer at holde ferie. Selv om vi er hjemme i ferien, så er vi næsten altid sammen med andre eller ude og opleve noget. 

Denne ferie er begrænset til at være hjemme og til korte ture udenfor. Selv om det selvfølgelig er virkelig dejligt, ikke at skulle op og arbejde eller sørge for ungernes skole, så er det lidt svært at være i. Vi er hjemme på fjerde uge og det mærkes. Nok mest mentalt, for vi fastholder løbeture og lidt gåture i solskinnet.
I dag har vi ikke lavet meget. Min yngste havde fødselsdag i går, hvor han blev 15 år. Det prøvede vi at fejre lidt med morgenmad, besøg til kaffe udenfor og middag med favorit-retten raclette. Så vi trængte til en dag uden for meget aktivitet. 

Vi fik dog lige hilst udenfor på min svigerfar, som bliver 80 år i dag. Jeg havde bagt hindbærsnitter til ham og min svigermor. Efterfølgende gik vi en tur ved Vestvolden og vi så også 'sovende Louis'. 


2 kommentarer:

  1. Jeg forestiller mig, at figuren symbolisere,
    det magtmanipulerede og dermed magtesløse menneske.

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...