onsdag den 8. april 2020

I disse tider...

 • Krydser jeg fingre for, at vores mikroovn holder til efter butikkerne lukker op. Den har skrantet længe og er 13 år gammel. Og vi bruger den næsten dagligt. Så det er ikke usædvanligt, at den er lidt i farezonen for at gå i stykker. Men selv om jeg kan købe en ny online, så vil jeg helst ud og se de forskellige modeller fysisk.  
 • Har jeg købt ny el-kedel, da den gamle ikke kunne afkalkes i bund og var begyndt at få rustpletter i bunden af kedlen. Igen, vi taler om en model fra 2012 og den har mere end udtjent sin værnepligt. Jeg købte en ny på nettet og fik den leveret forleden. Det var åbenbart ret let at finde en model, jeg var sikker på opfyldte vores behov (jf. ovenstående). Så nu kan vi både koge vand og få vand til te med forskellige temperaturer.
 • Er det skønt, at vejret er godt. Det gør det mere spiseligt at være hjemme på ferie. Trods det er noget af en opgave at motivere to teenagere til lange gåture. 
 • Får jeg løbet ca. hver anden dag. Jeg løber mellem 6 og 8 km. Og nu kan det altså mærkes i mine knæ.
 • Har jeg været forbi min veninde og hente bøger. Hun arbejder på vores lokale bibliotek og stor bog-fan. Så det var næsten som et lille bibliotek, jeg kunne vælge fra. Jeg ser frem til nogle dejlige påskedage med bog og te.

2 kommentarer:

 1. Hold da op, jeg troede kun, det var os, der havde en gammel micro ovn. Vores følger ældstebarnets alder, da han var 14 dage, da vi købte den. Han bliver 18 år om en måneds tid...
  Det er en mærkelig tid (som for os fortsætter til 10. maj), men det er da sejt, du får løbet så meget:-)
  Rigtig god påske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne, undskyld mit sene svar. Jeg har holdt ferie :-) men ja, vores apparater plejer at holde ret længe. Min forrige mikroovn holdt 22 år. Det ved jeg, for min bror arvede den efter mig og har først lige skiftet den for et par år siden. Håber du får lavet lidt, nu vi skal være hjemme til 10. maj. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...