mandag den 27. april 2020

Skøn søndag

I går fik jeg snøret løbeskoene efter en ufrivillig pause på nogle dage. Jeg har fået overanstrengt mit ene ben, så har sat både hastighed, kilometer og frekvens ned. Så i går blev indledt med en 7 km god løbetur

Efterfølgende gik manden og jeg lige 14 km. Vi har gennem hele perioden haft en veninde, som vi har gået tur med. Hun bor i Brøndby Strand, så ofte går vi derud, går rundt og går tilbage. I går var en ekstra lang tur og stængerne var da også ret ømme, da vi landede hjemme i sofaen.

På turen slog vi forbi et lille ishus, hvor jeg fik årets første soft-ice
Og til dessert om aftenen fik jeg desuden årets første jordbær med mælk og fløde
Og med disse første begivenheder kunne jeg se tilbage på en virkelig skøn og dejlig søndag, trods solen ikke lige var fremme. 2 kommentarer:

Giv mig dine tanker...