fredag den 15. juni 2018

Bøger jeg gerne vil genlæse

Jeg læser meget sjældent bøger igen. Jeg har derfor også skåret voldsomt ned på antallet af bøger i min bogreol. Jeg synes nemlig, det er spild af god bøger at gemme dem, man ved ikke bliver læst igen. (I øvrigt er jeg holdt næsten op med at købe bøger og låner i stedet på biblioteket).

Her er de titler, som jeg tænker, at jeg en dag skal genlæse:
 • Manifest af Julia Lahme - se min anmeldelse her.
 • Undtagelsen af Christian - jeg kan huske, da jeg læste den første gang. Jeg var fuld af beundring over hele opbygningen i bogen og især slutningen.
 • Harry Potter serien - på originalsproget (engelsk) - de giver så meget mere end de danske udgaver (og filmene).
 • Bridget Jones - de to første bøger. Igen, de originale på engelsk - ikke at forveksle med filmene.
Problemet med at genlæse bøger er, at der er så meget andet nyt og interessant. Det føles næsten lidt som at spilde tiden med at genlæse. Så jeg tænker: En skønne dag, hvor jeg er færdig med studiet og jeg har overskud på arbejdsfronten. Så bliver det der! (det er tæt på, at være et ønske om to torsdage i ugen).4 kommentarer:

 1. Præcis sådan har jeg det også. Der er bøger, der bare så meget fortjener at blive genlæst - og eventuelt på engelsk, hvis det er originalsproget. (Ringenes Herre for mit vedkommende). Men der er jo også alle de nye. Suk, et luksusproblem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - åh du har simpelthen læst Ringenes Herre. Hatten af for det. Jeg har læst Hobitten, men det var ikke lige mig. En dag, du, så når vi at genlæse ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg har genlæst en del i løbet af de sidste to år, og jeg synes faktisk jeg er blevet lidt skuffet... Men jeg stopper ikke af den grund. Apropos bøger, så har jeg i øvrigt lige købt 'Pigen uden navn', som du anbefalede, på tilbud - glæder mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - Jeg har endnu ikke genlæst mere end én gang. Og ja, man ved jo ligesom hvad der sker. Men tror jeg giver det en chance alligevel en dag. Håber du vil synes om Pigen uden navn. Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...