tirsdag den 24. marts 2020

Tanker fra hjemmet... (the new normal)

Jeg håber, I fik læst mit indlæg i går. Jeg vil stadig gerne lave et par indlæg med flere anbefalinger. Så de er på vej... Og om ikke andet, så er mine online pakker snart alle ankommet og så kan jeg få prøvet og testet produkterne, inden jeg laver indlæggene.

Ellers er det noget af en svær tid, som vi alle står i. Jeg synes, det til tider er svært at holde humøret oppe. Jeg arbejder hjemme og har netop hentet min kontorstol hjem, fordi jeg har fået så ondt i arm, ryg og skuldre af at sidde ved spisebordet på vores spisebords-stole. Jeg bliver stærkt provokeret af alle opslag om, hvad man kan lave, når man alligevel har fri og er hjemme. Øh nej, jeg har stadig 37 timers arbejde om ugen og har kun fri som 'normalt'. Til gengæld så bruger jeg virkelig det gode vejr 'aktivt'. Jeg er ude hver dag og både går ture og/eller løber ture efter fyraften.

Jeg har skåret vores indkøb ned, så vi kun handler to gange om ugen. Det bliver til gengæld nogle temmelig store regninger. Vi rydder op i fryseren så vidt muligt og kører stadig med madplan for at undgå madspild. Så jeg kan kun være glad for, at jeg er vant til madplaner. Vi får spist varieret trods situationen og alle rester bliver spist til frokost eller kommer i fryseren.

I øvrigt så har jeg de sidste 1½ uge brugt alt for meget tid på de sociale medier. Det er stukket helt af. Til gengæld tør jeg næsten ikke se nyheder i tv mere. Jeg får nærmest ondt i maven, når der skal være endnu en pressekonference. Så denne uge går med at nedsætte mobilforbruget til det normale og holde mig lidt mere væk fra tv.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...