torsdag den 26. marts 2020

Anbefaling nr. 1 - støt de små iværksættere - ByFossdal

Som lovet så kommer her et indlæg i en række af anbefalinger af lokale/små iværksættere og firmaer.
Jeg har en stor svaghed for glitter og glimmer - og øreringe. Derfor er min første anbefaling også en kvinde, som laver ganske unikke og håndlavede smykker. Og de er flotte! Jeg har meget svært ved at vælge mellem hendes øreringe. ByFossdal er smukke smykker og lige nu er der Online lagersalg og gratis fragt


Til min fest var jeg så heldig at få et par 'wings' i gave. Før det havde jeg købt nogle 'tricolore'. Forleden købte jeg så endnu et par 'wings' (dem på billedet)

Hver gang jeg har øreringene på, så bemærker folk det. Som regel er det et kompliment og spørgsmål om, hvor jeg har købt dem. For de er meget flotte og unikke. 

Jeg har lige nu en fin perle-ørering, som min favorit til næste køb. Men altså, jeg er også ret vild med 'waterfall'. Der er virkelig mange lækre varianter - både i den 'normale' del af shoppen (og der er også andre smykker end øreringe), men også i hendes online lagersalg

Håber I vil tage et kik på de smukke ting. Anbefalingen her er lavet på mit eget initiativ og er ikke reklame. Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...