fredag den 6. marts 2020

Skiferie-billeder (lettere forsinket)

Det er egentlig lidt en forglemmelse. Eller måske bare lidt en længsel, når jeg ser alle de lækre billeder fra andre folks skiferie. Anyways, vores familie-skiferie gik virkelig godt i år. Og vejret var ok. Det sneede to dage (ikke i træk) og var koldt. Samtidig var solen fremme et par dage. Så ikke så meget at klage over på den front.
Jeg synes også, der var en lille forskel at mærke på formen. Jeg havde måske et større overskud til at løbe hurtigere end tidligere, men det er jo mega svært at måle, når jeg ikke kan sammenligne direkte med tidligere år. Jeg var til gengæld virkelig glad for mit nye ur på ferien. Det var rart at få styr på antal kilometer og tid. 
Og med dette lille udvalg af ferie-foto vil jeg gå på weekend - håber I får en dejlig weekend derude.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...