fredag den 29. november 2019

Mobilforbrug - opfølgning

De forrige tre uger har mit skærmforbrug være under én time om dagen (i gennemsnit). I sidste uge var det lige lidt over én time. Og jeg kan mærke, at det begyndte at gå mig på. 

Det er ikke helt rationelt. For intentionen var ikke, at jeg skulle afstå fra at bruge min mobil. Jeg skulle bare tænke mere over bruge af den og ikke sidde blindt og scrolle derudaf. 

Og det er under 10 minutter på en hel uge, som er forskellen. 

Så nu har jeg besluttet mig for at give slip på kontrollen i denne uge. Og så må vi se, hvor meget mere forbrug det giver. Jeg vil stadig tænke over, om mobilen bare er tidsfordriv. Lige pt. har jeg dog mange sms/beskeder, som skal frem og tilbage og det vælter ind med mails. Men måske så er tidsforbruget slet ikke så slemt, når vi kommer til søndag?!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...