torsdag den 19. marts 2020

Tid til badetøj (lige om lidt)

REKLAME - Dette indlæg er lavet i samarbejde med Hünkemøller.

Forleden skinnede solen. Og i dag skinnede solen. Foråret er på vej. Det bliver ikke holdt tilbage af Corona-virus. Og inden vi får set os om, så er det sommer. Forhåbentlig en sommer uden Covid-19. 

Det er ikke helt tid til strand og bikini endnu, men Hünkemøller er klar med deres sortiment af badetøj - og derfor kan man jo godt bruge lidt af denne (karantæne)tid til at kigge på badetøj og drømme om sommeren. Jeg gætter på, at der er flere derude, som er begyndt at glæde sig til sommer og sol - og ture til stranden eller poolen. 

Personligt er jeg mest glad for en bikini om sommeren. Det har jeg ikke altid været, men efterhånden så synes jeg, at sådan en våd badedragt ikke er særlig lækkert i længere tid af gangen. Plus den også kan være mere besværlig at få på og af. 

Jeg bliver altid fascineret af lækkert badetøj. Underligt nok, for lækkert undertøj har ikke min store fokus. Og jeg elsker konceptet med bikini og så lag udenpå. F.eks. kimono og sarong eller lette kjoler. Jeg nærmest levede i bikini og sarong, de perioder hvor jeg var i Australiens varmere dele. Og de gange jeg har været i Grækenland.

Jeg elsker desuden farver. Meget ulig min øvrige garderobe, så er mine bikinier (ja, jeg har flere) i både stærke farver og mønstre. Der er virkelig mange lækre mønstre og farver at vælge imellem hos Hünkemøller. Jeg er f.eks. total fristet af denne farverige model:

Og hvis jeg skulle blive fristet til at købe en badedragt i år, så har jeg et virkelig godt øje til denne her lækre leopard badedragt:
Alle herinde ved jo, at jeg elsker leo... Der er rigeligt at vælge imellem hos Hünkemøller, så håber I også bliver lidt inspireret.  
2 kommentarer:

  1. Åh jo, vi er nok flere der drømmer os væk til sommer og sol i disse tider og samtidig krydser fingre for, at den bliver corona-fri. Ferieplanerne bliver sat lidt på standby og jeg tænker at vi samtidig krydser fingre for en god, dansk sommer, da jeg tror, vi bliver hjemme i år. Noget med cykel- eller vandreferie gennem Danmark - måske i bikini :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Malin. Jeg satser på god dansk sommer, og har lejet et sommerhus. Men drømmer da om at kunne tage en uges ferie til Paris. Nu må vi se... Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...