fredag den 13. marts 2020

Hjemsendt

I går eftermiddag blev jeg sendt hjem fra arbejde. Jeg er offentlig ansat og varetager ikke kritiske funktioner. Så nu skal jeg arbejde hjemmefra og varetage driften så vidt muligt. Det bliver ikke en ferie. Det bliver bare en anderledes situation.

Jeg er som sådan ikke i karantæne, men skal selvfølgelig minimere min kontakt med andre. Det er ligesom hele pointen. Middag med venner lørdag er aflyst. Min aftale med en veninde i København er aflyst. Og koncert og teater-musical er hhv. flyttet og aflyst. 

Jeg er som sådan ikke bekymret og vi er ikke syge herhjemme. Men jeg må indrømme, at jeg blev en smule urolig, da jeg så statsministeren stå bevæget og fortælle om alle de nye tiltag. Og jeg sender mange tanker til dem, der nu skal køre samfundet videre under de nye vilkår. Det er en meget speciel situation, som vi alle skal hjælpe hinanden med at komme igennem.
2 kommentarer:

 1. Hvor er det godt du har mulighed for at arbejde hjemmefra.Vi er bare nødt til at passe på os selv og hinanden samt hjælpe hinanden i denne her situation. Jeg er helt enig: Hatten af for dem, der holder Danmark kørende.

  God weekend og rigtig god (jemme)arbejdslyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten. Ja, alle må hjælpes ad og støtte op om retningslinjer. Jeg glæder mig ikke udpræget til hjemmearbejde, men det skal nok godt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...