tirsdag den 17. marts 2020

Fra 10 til 20!

I dag har bloggen fødselsdag. Jeg har blogget i 10 år nu. Fra 2010 til 2020. Jeg forstår det næsten ikke. 10 år?!! Det er helt vildt. 

Jeg havde på ingen måde forestillet mig, at det med at blogge skulle være en del af mit liv i 10 år. Til gengæld tror jeg heller ikke, at jeg dengang for 10 år siden kunne have forestillet mig, hvor meget en blog ville give mig.

Det har været 10 meget udfordrende år for mig. På godt og ondt. Der er flere gange, hvor jeg har haft lyst til at stoppe med at blogge. Der er også andre gange, hvor jeg har haft lyst til at blogge om mere følsomme og private emner, men ikke gjort det. Jeg er her stadig på min egen måde. 

Så stort tillykke til bloggen og mig og tak til alle jer derude, som læser med!4 kommentarer:

 1. Tillykke til bloggen og dig :-D
  Jeg hygger mig med at følge med herinde, så jeg håber du har lyst til at blogge længe endnu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kirsten. Jeg tager nok 10 år mere (håber jeg) ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Stort tillykke!
  Men bliver lidt afhængig på en eller anden måde...:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en god vane ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...